Пролисок


14:51
Платформа Zoom: якісний сервіс для проведення відеоконференцій та вебінарів

Проводити відеоконференції та вебінари для ОГС тепер простіше –  TechSoup Україна відкриває доступ до дисконтної програми Zoom. Сервіси платформи використовують для спілкування з колегами, партнерами, донорами, волонтерами, а також для навчання персоналу. Zoom забезпечує проведення необмеженої кількості конференцій, зустрічей і вебінарів.

Перед замовленням можна спробувати безоплатне користування сервісом – у такому випадку тривалість відеокоференції становитиме 40 хвилин, що дозволить ознайомитися з перевагами Zoom.

ОГС мають змогу отримати 50% знижку, скориставшись пропозицією на порталі TechSoup Україна.

ПЕРЕВАГИ ZOOM

  • Якість відео та аудіо: трансляція відео з роздільною здатністю 720p.
  • Демонстрація екрану: будь-який учасник може поділитися трансляцією свого екрану. Адміністратор (ведучий) має змогу вибрати декілька учасників для одночасного показу екранів; доступна можливість коментування.
  • Запис: після зустрічі відео доступне у форматі MP4, аудіо у форматі M4A, також зберігаються текстові повідомлення (чат). Записи можна зберігати як на свій комп’ютер, так і у хмарне сховище Zoom.
  • Мобільні пристрої: можливість планувати і починати події, надавати доступ до заходу, а також транслювати робочий стіл на мобільних пристроях.
  • Планування заходів з Outlook і Chrome: можливість за допомогою безкоштовних плагінів створювати події з календарів Outlook і Google. Zoom легко інтегрується в різні системи календарного планування, завдяки чому користувачам простіше координувати один із одним час зустрічі.
  • Великі події: можливість збільшення кількості учасників до 500.
  • Хмарне сховище: можливість зберігати відео у хмарі.

Сервіс дозволяє не тільки слухати, а й брати активну участь в онлайн-зустрічі. Під час конференції адміністратор може призначити співорганізатора, у якого будуть такі ж можливості, як і у ведучого зустрічі – вмикати і вимикати мікрофон в окремих учасників, ділитися трансляцією екрану. Крім того, Zoom пропонує стабільне з’єднання, відсутність високих вимог до оперативної пам’яті ПК та інтернету. Користувач платформи отримує доступ до безкоштовної підтримки 24/7, навчання із користування, бази знань.

Хочете ознайомитися з повним переліком програмного забезпечення, доступного через TechSoup Україна? Переходьте за посиланням.

https://gurt.org.ua/articles





Ссылка на источник
Просмотров: 7152 | Добавил: adminus | Теги: допомога, можливості, Zoom | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar