Пролисок


13:31
Альтернативна і додаткова комунікація

Соціальне підприємство “ДивоГра” разом з ГО “Здорове суспільство” та ГО “Моя родина” в рамках проєкту соціального партнерства з ТОВ “Хуавей Україна” розробили брошуру “Альтернативна і додаткова комунікація. Допоміжні технології: можливості для розвитку і спілкування”, яку можна завантажити нижче.

Альтернативна і додаткова комунікація (АДК), за визначенням Міжнародної асоціації з альтернативної і додаткової комунікації, — це набір засобів і стратегій, які може використовувати будь-яка особа для вирішення щоденних завдань спілкування.

У спілкуванні ми використовуємо не тільки слова. Крім слів, ми користуємось жестами та мімікою, текстовими повідомленнями, смайлами-емоджі в телефоні. Малюнки на дорожніх знаках, вказівники, символічні зображення, розташовані у громадських закладах, «повідомляють» нам про певні правила та надають важливу інформацію.

У брошурі ми зробили добірку корисних електронних ресурсів. Вони є і на нашому сайті у розділі “Безкоштовно”. У цьому ж розділі можна завантажити безкоштовні матеріали з піктограмами.

http://www.dyvogra.com/uk/free-brochure-about-adc





Ссылка на источник
Просмотров: 6325 | Добавил: adminus | Теги: додаткова комунікація, Альтернативна, проект | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar